Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage combineert stretching en warmte met geurende kruidenstempels en oliën. Door de aangename vochtige warmte van de stempels worden dode huidcellen verwijderd; op deze manier worden de huidcellen gereinigd.

De zorgvuldig geselecteerde en geharmoniseerde kruiden en oliën tonen hun ontspannende werking. In combinatie met een uitstekende massage techniek leidt dit tot een diepe en blijvende ontspanning.

De Thaise stempelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen met een verminderde doorbloeding (merkbaar doordat u het vaak koud heeft) en voor mensen met een langzame stofwisseling. De kruiden zorgen voor een intensieve huidverzorging, waarbij de genezende effecten van de gestoomde kruiden diep door kunnen dringen in het onderliggende lichaamsweefsel.

De warmte van de kruidenstempel stimuleert de bloedsomloop en de geur van diverse gecombineerde kruiden werkt zeer ontspannend; verzuurde ledematen voelen weer soepel aan. Afgewisseld met oliemassage zal de stempelmassage als zeer weldadig worden ervaren.

nek-, schouder- en rugmassage