Traditionele Thaise massage

De traditionele Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud en is een onderdeel van de Thaise medische/spirituele traditie. De massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichten, hoofdpijn en een slechte doorbloeding kunnen verholpen worden.

Er wordt gebruik gemaakt van drukpunten op het lichaam waardoor een betere doorbloeding plaatsvindt; giftige stoffen die pijn en ziekte veroorzaken worden verwijderd. Een aangename bijwerking is dat de stroom van energie een herstellende werking heeft op het lichaam.

De massage beoogt het lichaam te harmoniseren en  blokkades los te maken en tekorten langs de energielijnen weg te werken. Net zoals de acupunctuur, stimuleert de Thaisemassage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking.

Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Daarmee resulteert een Thaise massage ook in een beter werkend immuunsysteem. Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit.

olie- en ontspanningsmassage