SPELREGELS - Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaande regels te respecteren, dit vermijdt misverstanden en maakt het zowel voor u als voor ons aangenamer.

Kom op tijd. Komt u te laat, dan wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling en zal toch de gehele behandeling berekend worden. Haalt u de afgesproken tijd niet, geef dat dan ruim van tevoren telefonisch door; we kunnen dan overwegen om uw afspraak naar een later tijdstip te verzetten. Bent u helemaal verhinderd en wilt u de afspraak annuleren, dan is een telefoontje vanzelfsprekend; dit bespaart kosten, zowel voor u als voor ons. Geef dit dan wel tijdig door (minimaal 24 uren van te voren).

In geval van een olie- of ontspanningsmassage dient u zich uit te kleden, waarbij u uw ondergoed (boxer, onderbroek of slip) aan dient te houden. Dit is geen verzoek, doch een vereiste (hygiëne). Een massage ondergaan, geheel ontkleed, is dan ook onmogelijk; onze massages hebben geen erotische bedoelingen. Het heeft dan ook geen zin hiernaar te vragen.

 Verschijn fris voor de massage. U wordt verzocht om zich vooraf thuis te douchen/wassen. Dit ook in het kader van de hygiëne.

• U dient de massage contant af te rekenen mits u in het bezit bent van een stempelkaart. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

• Geef bij uw reservering altijd uw telefoonnummer door; zonder telefoonnummer kunt u niet reserveren.

Komt u met de auto, dan mag u die op de oprit parkeren; er geldt op sommige plaatsen in de straat een parkeerverbod van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur.